I Tommerup Lægehus er vi to læger i et kompagniskab med tre kapaciteter. Vi søger derfor en vikar til ansættelse i den ledige kapacitet. Lægehuset har ca. 5.000 patienter tilknyttet.

Personalegruppen
Vi har en velfungerende og kompetent personalegruppe, der består af en SSA/sekretær, tre sygeplejersker, en jordemoder og en bioanalytiker. Derudover har vi en gruppe medicinstuderende ansat.

Udover basale sygeplejerske-/laboratorieopgaver varetager personalegruppen:

  • kronikerforløb inden for diabetes, KOL, astma, osteoporose, kroniske smertepatienter og hypertension
  • svangreprofylakse, smear, ringskifte, p-pillekontrol, urinvejsinfektioner og øvre luftvejsinfektioner
  • KRAM

For at yde vores patienter en god service tilbyder vi både elektive tider og tider efter TSD princippet ”Tid Samme Dag” hos både personale og læger.

Om stillingen
Da to af vores kollegaer stopper i foråret 2019, har vi brug for hjælp i 16-37 timer om ugen, indtil den ledige kapacitet er solgt. Vi har en del projekter i pipelinen. Blandt andet er vi i opstart med brug af ultralyd. Derfor har vi brug for en vikar, så vi får frigjort tid til at realisere udviklingsarbejdet.

Den rette kandidat har erfaring fra det almenmedicinske område, samt sproglige og faglige kompetencer til at kunne arbejde selvstændigt. Vi forestiller os at vikariatet vil udvikle dig fagligt og personligt, da du selv medvirker til at skabe rammerne om jobbet.

Løn og vilkår for ansættelsen følger PLO´s retningslinjer og takster. Vi afholder samtaler løbende.

Vil du vide mere?
Vil du vide mere om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte:

Morten Møller-Andersen eller Guzaliya Lange på telefon 64 76 31 00.

Vi ser frem til at høre fra dig.